» Меню сайту

» Фото

» Новини
/_nw/0/28782273.jpgДиплом III ступеня здобув хореографічний колектив "Забава", м. Гребінка

/_nw/0/44246771.jpgГребінчанки здобули перемогу на всеукраїнському конкурсі

/_nw/0/61938387.jpgНа Полтавщині відбувся конкурс образотворчого мистецтва «Барви рідної землі»

/_nw/0/10211470.jpgВдала прем'єра юних гребінчан на конкурсi "PREMIER - 2015"

/_nw/0/17630311.jpgМайбутнє Полтавщини - талановиті діти


Головна » 2013 » Січень » 23 » Юні таланти знову прославляють Гребінківщину
13:20
Юні таланти знову прославляють Гребінківщину


Юні таланти знову прославляють Гребінківщину

Всім відомо, що Полтавщина надзвичайно співучий і талановитий край.

І ще одним доказом цього є дитячий вокальний ансамбль "Джерельце" Гребінківської дитячої музичної школи, який нещодавно став абсолютним переможцем ХІІ Міжнародного молодіжного фестивалю "Мистецькі барви" в номінації "Академічні ансамблі", що відбувся в м. Прилуках 11 січня 2013 року, отримавши диплом І ступеня.

Це не перша перемога колективу. За їх плечима Гран-прі обласного конкурсу "Музичний калейдоскоп" серед учнів музичних шкіл області (лютий 2012 р.), диплом І ступеня Всеукраїнського фестивалю "Пісенні візерунки" (вересень 2012 р.) та багато інших.

Ці успіхи - результат постійної і кропітної роботи керівника колективу, директора школи Наталії Олексіївни Гринь та концертмейстера Аліни Віталіївни Кравченко. Ансамбль "Джерельце" виконує не пісні-переспівки, а як власні твори керівника та концертмейстера так і написані ними обробки українських народних пісень та аранжирування авторських творів. Аліна Віталіївна пише власні фортепіанні супроводи до пісень.

Знаковим є те, що викладачі, працюючи в школі понад 20 років, постійно жили в творчій атмосфері, створюючи музику, беручи участь в концертах та районних закладах, створювали і були учасниками найкращих колективів - тріо "Барви", дует і тріо "Мальви", вокальний квартет та інструментальний ансамбль. Саме ці колективи викладачів були переможцями багатьох конкурсів і фестивалів.

Молодому поколінню викладачів школи є з кого брати приклад. Хореографічний колектив "Забава" (хор. Оксана Лісова) та викладач по класу хореографії Онищенко І. С. також брали участь у фестивалі і стали дипломантами. Порадувала своїм виступом на фестивалі в номінації «Народна пісня», соло, 13-16 років, учениця по класу сольного співу досвідченого викладача Цяпко Олени Володимирівни - Коваленко Валерія, яка отримала диплом ІІ ступеня.

Своїми успіхами викладачі завдячують спонсорам і першому заступнику голови райдержадміністрації Пісні Василю Олексійовичу (нині голова), які неодноразово допомагали в організації поїздок на конкурси і фестивалі.

Викладачі школи живуть мистецтвом і запалюють в дітях бажання спілкуватись з найпрекраснішим - музикою і дарувати людям радість.
Переглядів: 1127 | Додав: Admin0625 | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0

Новини від Grebenka.com

Вход на сайт

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Створити безкоштовний сайт на uCoz