» Меню сайту

» Фото

» Новини
/_nw/0/28782273.jpgДиплом III ступеня здобув хореографічний колектив "Забава", м. Гребінка

/_nw/0/44246771.jpgГребінчанки здобули перемогу на всеукраїнському конкурсі

/_nw/0/61938387.jpgНа Полтавщині відбувся конкурс образотворчого мистецтва «Барви рідної землі»

/_nw/0/10211470.jpgВдала прем'єра юних гребінчан на конкурсi "PREMIER - 2015"

/_nw/0/17630311.jpgМайбутнє Полтавщини - талановиті діти


Головна » 2017 » Квітень » 13 » Диплом III ступеня здобув хореографічний колектив "Забава", м. Гребінка
21:49
Диплом III ступеня здобув хореографічний колектив "Забава", м. Гребінка

Диплом III ступеня здобув хореографічний колектив "Забава", м. ГребінкаЗ радістю і гордістю спостерігають гребінківці за виступами наших танцюристів на сцені. І маленькі дівчатка, і дорослі красуні у яскравих сукнях демонструють свій хореографічний талант.

Керівник хореографічного колективу "Забава” Оксана Лісова має великий досвід викладацької роботи та творчий підхід до занять та постановок.

Оксана Олексіївна для своїх вихованців не лише викладач танців, а й старший товариш, подруга. Завжди усміхнена та життєрадісна, доброзичлива та енергійна - вона взірець для наслідування.

З захопленням і повагою дивляться дівчатка на свого викладача, вчаться наполегливо, прислухаються до порад. І результат цієї плідної-роботи радує і дівчаток-танцюристів, і їх батьків, і викладача, і глядачів - гребінківців. Цей рік почався для хореографічного колективу "Забава" з перемог у танцювальних конкурсах .

18 лютого "Забава" взяла участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Київські каштани", який проходив в Будинку архітектора в Києві.

Старша група хореографічного колективу отримала Гран-прі фестивалю, середня група була нагороджена дипломом II ступеня. На початку березня у приміщенні Полтавського міського будинку культури відбувся обласний конкурс "Срібний черевичок" учнів хореографічних відділень початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, шкіл естетичного виховання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтаві представили збірку поезій, присвячену героям Майдану та АТО

Звітували на ньому і наші танцюристи. Більшість конкурсів та фестивалів, у яких беруть участь діти, фінансують батьки. Цього разу спонсором нашого колективу виступив голова СФГ "Каміла" І.І.Буць.
Керівник, батьки та діти дуже вдячні Івану Івановичу за розуміння і підтримку. Старша і молодша групи хореографічного колективу "Забава" вибороли З місце на обласному конкурсі. Наприкінці березня "Забава" відвідала Гадяч. Хореографічний колектив взяв участь у Відкритому конкурсі народно-сценічного танцю "Джерела надії".



 


Господарі свята зустрічали учнів мистецьких та загальноосвітніх навчальних закладів, аматорських дитячих колективів на базі Гадяцького коледжу культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського. Організаторами цього конкурсу є Управління культури Полтавської обласної державної адміністрації, відділ культури і туризму Гадяцької районної державної адміністрації та Гадяцький коледж культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського.

Для участі в конкурсі до Гадяча приїхали 28 кращих хореографічних колективів Полтавської та Сумської областей. Свою виконавську майстерність продемонстрували 614 учасників хореографічних колективів.

Серед них були і наші гребінківці. Диплом III ступеня здобув хореографічний колектив "Забава". Ми вітаємо танцювальний колектив з перемогами та пишаємося тим, що вони гідно представляють наш Гребінківський район на різних мистецьких фестивалях і конкурсах. Нових вам перемог!


Гребінчин край
Переглядів: 726 | Додав: Admin | Теги: забава, Гадяч, Диплом, Оксана Лісова, гребінка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Новини від Grebenka.com

Вход на сайт

Створити безкоштовний сайт на uCoz