» Меню сайту

» Фото

» Новини
/_nw/0/28782273.jpgДиплом III ступеня здобув хореографічний колектив "Забава", м. Гребінка

/_nw/0/44246771.jpgГребінчанки здобули перемогу на всеукраїнському конкурсі

/_nw/0/61938387.jpgНа Полтавщині відбувся конкурс образотворчого мистецтва «Барви рідної землі»

/_nw/0/10211470.jpgВдала прем'єра юних гребінчан на конкурсi "PREMIER - 2015"

/_nw/0/17630311.jpgМайбутнє Полтавщини - талановиті діти


Головна » 2015 » Березень » 10 » Майбутнє Полтавщини - талановиті діти
23:10
Майбутнє Полтавщини - талановиті діти

Під такою назвою на початку 2015 року вийшла чудова книга видавничого центру "Перлина". Ця збірка відкриває нові імена дітей та їх наставників, які свято бережуть спадщину свого народу, які натхненною, самовідданою працею, істинним патріотизмом і щирою вірою в краще майбутнє відроджують та примножують велич іі славу своєї Батьківщини.

Генеральний директор ВЦ "Перлина" Вікторія Шеремета розповідає, що це видання знайомить читачів з "діяльністю провідних навчальних закладів міста Полтави та області, передових творчих і спортивних колективів, які розкривають неабиякий потенціал своїх високообдарованих вихованців".

Яскрава, художньо оформлена книга вражає різноплановістю та багатогранністю юних талантів Полтавщини. На її сторінках представлені не лише фотографії учасників цього проекту, а й їх роботи. Дивують дитячі картини образотворчого мистецтва, роботи, | виконані в техніці бісероплетіння, орігамі, гончарні вироби, дизайнерські роботи.

На сторінці, присвяченій талантам Великобагачанського та Гребінківського районів, укладачі книги розповідають і про дітей, і про педагогічну еліту Гребінківщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярі з Гребінки взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Оберіг захисника України»

Кращий творчий педагогічним колектив Гребінківського району, представлений у книзі, - Гребінківська дитяча музична школа у складі:

Н.О.Гринь, О.О. Корчак,
Н В. Однороженко,  А.В. Кравченко,
Л.Г. Палянички,  С.В. Москаленко,
С.В. Деркач,  Ю.М. Цюка,
О О.Лісової, І.С.  Онищенко,
О.В.  Цяпко,  А.О.  Гречановської,
Л.О.Сахно, Л В Шорох.

Серед талановитих дітей Гребінківщини - Валерія Курочка бандуристка з Сліпорід-Іванівки, Галина Ясько - бандуристка з Гребінки, Дар'я Сотченко - художниця, що навчається у Гребінківській гімназії.

У числі багатьох талановитих і обдарованих дітей Полтавщини пам’ятним дипломом також відзначена учениця 10 класу Гребінківської ЗОШ №1 - Чумакова Наталія.



Наталія народилася 11 серпня 1999 року в місті Гребінка Схильна до лідерства дівчинка вчиться у 10 класі міської школи, мас відмінні успіхи у навчанні, в 2014 році отримала свідоцтво з відзнакою про базову загальну середню освіту. Наташа бере активну участь у житті школи та міста.

З 2013 року є Президентом школи, а ще капітаном команд КВН "Експрес" та ДАІ "Автостоп". Наталія 7 років поспіль навчається у Гребінківській ДМШ по класу хореографії. З 2010 року відвідує колектив народного танцю "Забава", з яким виступає на різних заходах, виборює призові місця на конкурсах та фестивалях.

В майбутньому Наталія мріє стати лікарем або юристом, і надалі займатися улюбленими танцями.

 

 




 

Гребінчин край
Переглядів: 2142 | Додав: Admin | Теги: музична школа, гребінка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Новини від Grebenka.com

Вход на сайт

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Створити безкоштовний сайт на uCoz